Top

duminică, 26 iunie 2011

To those crazy jealous girlfriends.


           Asta..e pentru fetele geloase. Trebuie să admit că sunt una dintre voi. Niciodată n-am vrut să fiu, nu m-am gândit că voi ajunge una, dar m-am îndrăgostit şi ştiu cum e să-l vezi pe cel pe care-l iubeşti cu fosta lui iubită. 
         Noaptea trecută mi-am lăsat emoţiile să facă ce vor din mine şi am simţit că înnebunesc când a îmbrăţişat-o.. a fost doar o îmbrăţişare, dar..ştiu că a avut un impact destul de mare. Nu înţeleg de ce devin atât de geloasă. E al meu, nu al ei şi ştiu asta. Iar el ştie ce simt şi încearcă să mă convingă că îl am doar pentru mine. Mă iubeşte. 
Dar e acel moment în care mă simt ca o copilă de nici 10 ani, care a fost prinsă făcând o tâmpenie de care îi este ruşine. Mă ia în braţe şi se joacă în părul meu. Îl iubesc atât de mult..şi totuşi mă port atât de urât când apare fosta lui iubită. M-a întrebat azi dimineaţă cum ar putea cineva care-l 'iubeşte' să se poarte atât de urât. N-am ştiut ce să-i răspund..dar acum ştiu. Este pentru că îl iubesc atât de mult şi nu vreau să-l văd vreodată în braţele altcuiva. Vreau să fie doar al meu, chiar şi pentru o perioadă. Deşi tind să fiu prea egoistă. 
         



~♥.

16 păreri:

S :]. spunea...

Mda .

Toata lumea sa stie ultima imagine ciordita de la mine :))) .
Si, da, exista fete care iubesc baieti, cu care nu vor ajunge niciodata impreuna. :)

Cătă spunea...

:)

S :]. spunea...

Si atunci de ce ii mai iubesc ?! X(

Cătă spunea...

Pentru ca nu poti sa-i spui inimii pe cine sa iuubeasca si pe cine nu. :)

S :]. spunea...

da..
de ce ? :))))

S :]. spunea...

crede inima ca e dupa ea ?
eeeee .

S :]. spunea...

o intrecut masura :))

Cătă spunea...

atunci..incearca sa i te opui. :P

S :]. spunea...

asta e.. imposibil. :(

Cătă spunea...

stiu. :P

S :]. spunea...

tu de unde stii, fa ? =))

Cătă spunea...

experienta ? :]]

S :]. spunea...

Pain makes people change.

Cătă spunea...

Kind of..

Afrodita spunea...

De multe ori noi sufocam persoan draga cu gelozia noastra, am trecut si eu si stiu cumenta, e un lucru neplacut. Intr-o relatie e nevoie de incredere, astfel ai sa te eliberez de gelozia ce te apasa. Iar fosta de aia e fosta fiindca nu mai doreste sa aiba ceva cu ea. Tu esti actuala deci cea mai importa şi dragă.

Cătă spunea...

Foarte adevarat :)

Trimiteți un comentariu

 
THE END.