Top

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Sorry Eminem..I am afraid.


     Drumul spre gară parcă l-am alergat. Prea repede parcă l-am parcurs. Zâmbeam privindu-te.
Îţi mai aduci aminte când îmi spuneai că suntem "la pachet" iar eu tăceam, privindu-te? Te admiram..mereu o fac.  Câtă stabilitate, câtă speranţă şi complexitate într-o singură persoană.. Şi toţi aceşti ani nu am vrut decât să vezi în mine un sprijin când îţi pierzi şi ultima speranţă. Am vrut să fiu puternică. Am fost acolo, fie că ai avut sau nu nevoie de mine.
       Nu pot sta cu gândul că mi-e dor de tine. Vreau să ştiu că vei fi acolo să mă faci să zâmbesc. Doar văzându-te, îmi schimbi starea. E incredibil câte poate schimba o persoană la tine fără să vrea. Astfel, dragostea şi admiraţia cresc.
       Ştii că nu sunt bună la a spune cuiva că-mi va fi dor de el/ea. Şi nici nu suportam plecările, despărţirile. Dar am ajuns să mă obişnuiesc cu toate. Cu timpul, învăţăm să ne luăm rămas-bun de la unele amintiri.
       De aceea te rog să te gândeşti la mine, ca la întoarcere, primul lucru pe care vei vrea să-l revezi să fiu eu. Da..tot egoistă am rămas. Dar sper că amintirile noastre să cântărească mult şi  pentru tine. Pentru ca prietenia noastră să reziste. De fiecare datã când pleci, 
ştiu că nu mă uiţi. 
       Am trecut prin multe împreună şi nu pot decât să mă gândesc la tine. La noi.
      Ştiu că eşti pe punctul de a pleca. Ai urcat în tren şi ţi-ai făcut loc până la un geam care dă spre mine. Îmi vine să închid ochii gândundu-mă la faptul că pleci şi nu ştiu sigur când te voi revedea. Dar ştiu că nu vei fi acolo lângã mine 'holbându-te', întrebându-mă ce am păţit, luându-mă-n braţe, făcându-mă să mă jenez şi de mine însămi. N-am vrut niciodată să fiu cea slabă. Însă am fost. Am o stare de am impresia că am să plâng. N-o fac. Nu mai pot plânge ca înainte.  M-am schimbat. Vezi? Am crescut..m-am schimbat în bine. Timida..sensibila..dramatica eu s-a dus.
      Îmi rămâne privirea aţintită spre al cinci-lea geam. Imediat ce trenul pleacă, o iau la goană. Amintirile mă năpădesc şi nu mai suport nimic din ce am în jur. Drumul spre casă pare nesfârşit fără tine.




Cu drag, vecina. :)


~♥.

4 păreri:

S :]. spunea...

:-<.
Te iubesc.

Afrodita spunea...

Daca ai retrait ceea ce descrii, imi pare rau pentru tine, despartirele tot timpul dor, dar o despartirea aduce peste un timp si o revedere care iti va aduce o mai mare bucurie...

Cătă spunea...

@S.: Si eu pe tinee. Iti multumesc ca-mi esti mereu aproape. <33

Cătă spunea...

@Afrodita.: da..am trecut prin asta. Si ai dreptate. :">

Trimiteți un comentariu

 
THE END.