Top

duminică, 8 ianuarie 2012

Sea of love.


    Toate avem un băiat - acel băiat, pe care n-ai să-l uiți cât trăiești. Oricât ai încerca, la el te vei gândi înainte să adormi. Numele lui vei vrea să-l vezi pe ecranul telefonului. Tipul cu care îi vei compara pe toți băieții. Poate fi cineva care te-a rănit sau pe care ai rănit. Indiferent de cum a mers, el e tipul pe care nu-l vei uita niciodată, cel la care te gândești în momentul ăsta, deși nu i-am spus numele.
 Și băieții au o asemenea fată. Dar cum nu sunt băiat, nu pot vorbi de parcă le-aș citi gândurile.

    Încep să cred că ai intrat în viața mea, că te-am cunosc pentru că așa trebuia, și nu pentru că s-a întâmplat pur și simplu. Ai apărut, parcă pentru a mă face să sufăr. De fiecare dată când cred că în sfârșit te-am uitat -  iată-te, dragul de tine! Când mă gândesc la trecutul meu, tu ești primul la care mă gândesc. Și în prezent ești important pentru mine, nu-mi pot imagina cum ar fi să mă uit prin agenda telefonică, să-ți văd numele și să nu-ți dau vreun sms. Sunt momente în care îmi trece prin minte.. " ce ar fi fost dacă.. ". Credeam că dacă va trece timp și ne vom schimba, vom crește, cã totul va fi bine, că vom fi dispuși să încercam tot ce ne trece prin cap. Dar când începem să ținem la cineva, un prieten bun, nu-ți poți permite orice. Îți este frică să încerci, să speri la mai mult. Păcat.. pentru că nu te-aș pierde dacă n-ar merge. Știu bine că suntem cu adevărat prieteni și cã ne-am reveni.

    Când am realizat că țin la tine și că acest lucru n-avea sens, am început să-mi pun întrebări.. de ce țin la tine? cât de mult, și de când? A fost o alegere bună să-ți spun? Aș fi regretat dacă nu-ți spuneam? Cât de mult? Nu știam nimic, eram confuză, speriată. Acum am răspunsurile. Și mă bucur că ți-am spus, pentru că aș fi regretat mult prea mult dacã n-o fãceam. N-aș fi putut trăi, nu ți-aș fi putut fi prietenă. Mă bucur că am trecut peste..răspunsul tău.

  Poate nu te voi uita niciodatã, poate că nici nu trebuie. Dar am trecut peste. Și acum trebuie să mă concentrez asupra prezentului. Pentru că am multe persoane apropiate care mã apreciazã, și pe care nu vreau sã le dezamãgesc.



~♥.

9 păreri:

Andre spunea...

True .:|

puf spunea...

Ce frumoss;x

Anonim spunea...

Stiu ce gandesti,stiu despre ce e vorba...foarte adevarat..kitty>:D<

Cătă spunea...

@Puf.: Ma bucur ca-ti placee >:D<

Cătă spunea...

@Anonim[Flav].: Ma bucur sa aud asta.. :D

Mălina spunea...

Foarte frumos,şi deasemenea foarte adevărat...

Cătă spunea...

Multumesc :)

vbaitoiu spunea...

intr-o zi pur si simplu nu ai sa simti nimic pentru el (nu conteaza cine anume... nici asta nu o sa aiba importanta). Iti vei aminti de sentimentele de acum rar, accidental, iar imaginea lui va fi ceva...mai degraba _annoying_

Cătă spunea...

Asta daca nu il mai vad vreodata, lucru..care nu-i posibil.

Trimiteți un comentariu

 
THE END.