Top

joi, 21 iunie 2012

Cold blooded.

    Te văd stând lângă mine, dar te simt departe. Mă iei de mână, dar îmi vine să-ţi dau drumul. Deja mi-a trecut supărarea, sau mai bine zis.. am trecut peste fiecare sentiment pe care l-aş fi putut avea faţă de tine. Am trecut prin toate împreună. Însă toate se rezolvă de la sine, aşa cum ţi-am mai spus. Altcineva e acum în locul tău.
    E, totuşi, greu de crezut că suntem în aceeaşi cameră. Chiar suntem. Doar că...ne despart prea multe. Nici măcar câteva cuvinte să ne spunem nu mai avem. Acum ceva vreme ar fi fost un " te urăsc " pus pe replay, dar acum e linişte. Cel puţin deocamdată. Cu toate cărţile astea în jurul nostru; pentru tine e ca un labirint. Camera mea, ca şi mintea mea, este mereu plină de cărţi prea complicate pentru tine. Nici nu ştii ce să faci, îmi dau seama de asta cu uşurinţă. Ai o expresie uşor frustrată. Dar pentru mine, mai bine nici că se putea. Cineva mi-a spus acum doi-trei ani..." fie roata şi pătrată, tot se-ntoarce ea odată ".




~♥.

1 păreri:

Mireille spunea...

Buna.Blogul tau este minunat!Sensibil, cald, frumos...E tot ceea ce iti doresti de la un blog!
Indraznesc sa iti scriu pentru a te intreba daca nu ai vrea sa facem un schimb de link-uri.Eu postez pe blogroll link-ul tau,iar tu pe al meu.Ce spui?
Acesta este blogul meu: http://welcomechezmireille.blogspot.ro/
Astept raspunsul tau printr-un comentariu sau cum crezi tu de cuviinta.
O zi frumoasa!

Trimiteți un comentariu

 
THE END.