Top

vineri, 17 august 2012

If you say go, then I'll go.

         Cum se face că cineva care vrea să fie iubit urăşte când este iubit? Nu, nu este din cauza persoanei care iubeşte. Cam încurcată treaba, ştiu..este atât de complicat, că mi-ar trebui săptămâni întregi de linişte, ca să pot găsi o soluţie. Unii dintre voi ar spune că mă chinui degeaba, unii deja aţi făcut-o. Dar nu e chiar aşa, decât dacă priveşti cu indiferenţă.
       E sentimentul de vină cel care te face să te porţi aşa? Câteodată mi se pare că eşti confuz. Iar de fiecare dată când te privesc simt ceva diferit. De fiecare dată este un sentiment mai puternic. Însă nu simt nevoia să-ţi spun sau să ştiu că eşti al meu. Simt doar nevoia de a-mi spune singură că va fi bine. Am satisfacţia faptului că nu fac rău nimănui din ce în ce mai des, mai ales când nu ne vorbim. Parcă e mai bine aşa. 

     Să spun că te iubesc ar fi cam mult, dar ceea ce simt e greu de descris. Ce se va întâmpla dacă nu vom schimba nimic? Desigur, fiecare dintre noi se va schimba, va fi mai bun pentru că am găsit calea cea dreaptă. Însă gândeşte-te măcar puţin la noi. Relaţia dintre noi se va schimba? Pentru că ştii şi tu cât de greu este să stau deoparte, să te privesc plecând. Îmi zâmbeşti, dar nu e deajuns. Pentru că felul în care mă priveşti este copleşitor uneori. Ai lipsuri, ai dureri; suferinţe pe care nu le pot acoperi. Nu te voi putea înţelege decât cu ajutorul tău şi ştii asta mai bine ca oricine.


~♥.
 
THE END.