Top

joi, 8 martie 2012

Oh darling


        S-a întâmplat când nici nu mă aşteptam. Nu căutam nimic nou, eram încă cu gândul la cel căruia nu-i voi scrie numele, dar despre care am scris de atâtea ori. Şi subit, ai apărut tu. Am ieşit puţin, am râs, am vorbit despre muzică, despre ce avem în comun, şi ai facut imediat rost de numărul meu. Nu se putea mai bine. Dar nu-mi puteam da seama ce fel de persoană cu chichiţe esti. Şi oricât de încurcat păreai, m-ai facut să uit de toate problemele.
       Stau şi mă întreb.. cum ar fi fost dacă nu m-aş fi obosit să vorbesc cu tine despre atâtea, să nu fi stat cu tine de vorbă pe holuri sau să nu fi dat cărţile pe faţă ? Dacă aş fi tăcut, dacă nu ţi-aş fi spus nimic, ai fi zis ceva, într-un final ? Oare de ce mă îndoiesc profund..?
       Şi cu toate astea, e ca în poveşti. Nu. Defapt, e ca în filme cu proşti. E prea frumos. E atât de frumos, că suntem cuplul pe care jumătate de şcoală nu-l suportă. 
        - Ei, şi ce ?! Sunt nişte proşti !   Îmi şopteşti şi mă iei în braţe, în timp ce moliile din stomac parcă dansează să-mi facă în ciudă. Simt nevoia să-ţi spun că te iubesc. Dar mi-o iei înainte, iarăşi.


       Ţi-aş spune atâtea, dar parcă nu ne ajunge timpul deloc; trece prea repede.


~♥. 

6 păreri:

Anonim spunea...

Da-i dracu' pe cei care comenteaza.
:*

Anonim spunea...

:*

Anonim spunea...

tot ce conteaza e sa fii fericita! nu ii baga in seama pe ceilalti!:*

Anonim spunea...

Ce dragut! :o3.. Sa va iubiiti mult!

P.S. sunt Flav`:**

Anonim spunea...

Prea frumosss....
Da-i dracu.

Cătă. spunea...

Sincer stiu ca nu am apucat pana acum sa va multumesc, mai ales nominal, dar sper ca veti apuca sa vedeti ca desi e tarziu, va multumesc acum!

Trimiteți un comentariu

 
THE END.